Salta al contenuto principale Salta alla mappa del sito a fondo pagina

Matlagningskurser och certifieringar

FÖRKOVRA DIG, LAGA MAT OCH HA KUL!
Vässa dina kunskaper i köket på ett enkelt sätt med våra kockar.
BLI AMBASSADÖR FÖR DET ITALIENSKA KÖKET
Upptäck vårt certifieringsprogram för kulinariska institut,
kockar och utbildare i branschen

Academia Barilla-kurser

Skräddarsydda matlagningsskurser och provsmakning för branschproffs och matälskare
Academia Barillas matlagningskurser tillkom ur en önskan om att främja och utveckla den italienska gastronomiska kulturen. Våra kurser är innovativa i sin approach, men traditionella till sitt innehåll.

För branschproffs

Specialdesignade för restaurangkockar som vill finslipa sitt hantverk är Academia Barillas professionella matlagningskurser mycket avancerade och passar bäst för personer med längre kökserfarenhet. Vi tar gladeligen emot även passionerade hemmakockar.

Hos Academia Barilla kan du välja mellan brett spektrum av professionella matlagningskurser.  Vi utformar gärna skräddarsydda kurser som passar dina kulinariska intressen och fördjupar dina kunskaper om italiensk gastronomi.

Alla våra kurser leds av professionella Academia Barilla-kockar och inkluderar:

  • Matlagningskurser baserade på elevernas aktiva deltagande
  • Professionella provsmakningar av produkter
  • En introduktion till hur man kombinerar livsmedel
  • Lektioner med fokus på tekniska färdigheter inom kokkonsten
  • Matlagningskurser baserade på det regionala, traditionella och innovativa italienska köket
  • Information om italiensk gastronomisk kultur
  • Inspiration till menyutformning

Alla våra kurser ges på Academia Barillas huvudkontor, mitt i Parma. Vår anläggning inkluderar:

  • 18 kök för praktiska övningar
  • Ett multifunktionellt kök för att göra bröd, bakverk och pizzor, komplett med en vedeldad ugn
  • Ett provsmakningslaboratorium utformat för optimal utveckling av deltagarnas sinnen
  • Ett extraordinärt gastronomiskt bibliotek

För matälskare

Våra matlagningskurser för amatörer kan starkt rekommenderas för privatpersoner, små grupper och par som vill:

  • Lära sig kokkonstens grunder av Academia Barilla-kockarna
  • Delta i matlagningskurser och provsmakningar för att fördjupa sina kunskaper om italiensk gastronomi
  • Fördjupa sig i särskilda kulinariska intressen eller bli tekniskt skickligare på anpassade kurser