Salta al contenuto principale Salta alla mappa del sito a fondo pagina

Företagstjänster

Välj det som passar ditt team bäst!

Möten och konferenser

Boka vår supermoderna anläggning för dina event på Academia Barilla

Låt oss anordna ditt nästa event eller konferens. Våra moderna undervisningssalar och multifunktionella ytor är utrustade med den allra senaste tekniken för att uppfylla alla dina olika behov. Erfarna eventplanerare övervakar alla detaljer och hjälper mer än gärna till att anordna alla typer av företagsevent. Och som grädde på moset skapar vårt cateringteam banketter som bygger på äkta italienska kulinariska traditioner.

Middag på Academia Barilla

Academia Barilla är ett fantastiskt ställe att fira alla typer av begivenheter på.
Låt oss stå värd för din nästa middagsbjudning

Academia Barilla organiserar lunch- och middagsbjudningar av alla slag för både privatpersoner och företag. Från mer avspänt nedtonade tillställningar till eleganta galamiddagar – vårt team av Academia Barilla-kockar kan trolla fram oförglömliga måltider som bygger på äkta italienska kulinariska traditioner. Vårt öga för detaljer, kärlek till underhållning och passion för det italienska köket kommer garanterat att imponera på dina gäster.
Välj mellan våra olika lokaler:

  • Academia Barilla Gastronomic Library – På vårt bibliotek finns en unik samling av kokböcker, kulinariska historieböcker och historiska menyer. Njut av en måltid genomsyrad av historia (max. 65 personer).
  • Auditorium och demonstrationskök  – i vårt auditorium tillagar Academia Barilla-kockarna en specialmeny rakt framför ögonen på dig och dina gäster (max 14 personer).
  • Sala Acquario – i vår nya Sala Acquario kan du studera vår köksmästare i aktion. Se middagen tillagas mitt framför ögonen på dig.

Teambuilding – incitament

De förmågor du behöver för att vara framgångsrik i ett professionellt kök påminner mycket om de som krävs för att överleva i företagsmiljön: i båda fallen krävs organisation, hängivenhet och samarbetsförmåga.  Varför inte bjuda in personalen till våra kök för lite seriös teambuilding?
En köksutmaning är både kul och lärorik. Varje team måste tillaga ett antal olika rätter.  För att gå i land med uppgiften måste de fördela arbetet med utgångspunkt från kompetensen och förmågan hos varje teammedlem.
Våra teambuilding- och incitamentprogram är skräddarsydda för att inkludera specifika aktiviteter som förmedlar nyckelbudskapen till din grupp.

Unika mateupplevelser

Academia Barilla Gastronomic Library är ett oförglömligt ställe att avnjuta ett cocktailparty, lunch eller middag på.  Ta tillfället i akt och utnyttja den unika möjligheten att mingla bland 11 000 italienska kokböcker och 4 750 menyer med flera hundra år på nacken.

Incitament: Mat & vin

Den fantastiska omgivningen
Parma ligger i den italienska regionen Emilia-Romagna, ett område genomsyrat av historia, tradition och hantverksskicklighet. Våra utomhusevents bygger på dessa teman. Academia Barilla erbjuder en guidad tur där du får möjlighet att delta i tillverkningen av och provsmaka några av regionens topprodukter: från Parmigiano Reggiano till Culatello di Zibello samt från lokalt vin till flera olika typer av äggbaserad pasta. Våra vin- och matevents ger alla möjlighet att upptäcka den italienska gastronomin.

Incitament: Mat & vin
Hur vi utformar och anpassar våra utomhusevents bygger inte bara på kundens behov – gruppstorlek och tidsbegräsningar – utan tar även hänsyn till säsongsfaktorn när det gäller de produkter som lyfts fram under rundturerna. Våra event är utformade för att på ett optimalt sätt fånga säsongskänslan.
Vi erbjuder en unik möjlighet att uppleva regional italiensk kultur och gastronomi. Våra mat- & vinincitamentprogram kombinerar praktiska aktiviteter med mer allmän utforskning av regionen.